Team 1 6e Divisie

vlnr: Tineke de Wit, Amber van der Hoff, Sam van Sint-Truijen, Chris van Loon

Wedstrijdverslag team 1 vrijdag 20 september 2019.

Op vrijdagavond werd de competitie wedstrijd tegen Astroiden gespeeld in Oost-Souburg. Tineke, Amber, Sam en Chris konden er weer tegenaan. De HD en de DD werden gewonnen in twee sets. Het was wel spannend, want de deelnemers waren aan elkaar gewaagd. Hierna speelden Chris en Amber hun enkel. Ook zij wonnen in twee sets. Sam won zijn enkel in twee sets, maar Tineke mocht drie sets spelen. In de laatste set was ze echt op dreef en ze ging vlakker en dieper spelen en daar kon haar tegenstander niet tegenop. Vervolgens de mixen. Die begonnen voor de Astroiden heel goed, beide mixen werden zeer fanatiek gespeeld, met kort en snel spel. De eerste set was een winst voor de Astroiden. Tijdens de tweede set konden we echter goed terugkomen. Dus het kwam neer op een laatste en derde set voor beide mixen. Gelukkig voor ons viel het in ons voordeel en konden we de avond afsluiten met een drankje en een 8-0 overwinning.