Herenteam 1 Groene Ster verliezen met 5-3

Het Herenteam van Badmintonvereniging Groene Ster hebben op zondag 04 december in de Borgh hun wedstrijd gespeeld tegen Herenteam 1 van BC Druten. Groene Ster moest spelen zonder Pepijn Ploeg en daarom deed Sam Tio invallen. De andere 3 vaste spelers zijn Michael Spaan, Max Tio en Mees de Bruijne. Tegen dezelfde tegenstanders had het herenteam uit nog met 6-2 gewonnen, maar nu moest onze jongens het onderspit delven. De 3 punten werden binnengehaald door de 2 dubbels van Mees met Sam en van Mees met Michael en het enkelspel van Sam. Helaas gingen de andere 3 enkelspellen en 2 dubbels verloren. Door deze uitslag blijft het Herenteam 1 op de 3e plaats staan in hun poule van de Herencompetitie klasse 1.

Ook Team 3 van Groene Ster moest die zondag spelen en wel tegen het 1e team van BC Erasmus uit Rotterdam. Dit was een strijd om de 7e plaats in de 8e Divisie Mixcompetitie.
Helaas was BC Erasmus een maatje te grooot voor team 3 en ze verloren met 6-2. Team 3 bestaat uit Eva de Witte, Majdi Koster, Jesse Hoogzaad en Tony Pesik. Helaas kon de 3e dame Charlotte Bommelijn niet mee doen. Alleen de herendubbel van Jesse en Tony en het enkelspel van Jesse werden gewonnen. De 7e plaats is nu nog voorlopig uit zicht.