Herenteam Badmintonvereniging Groene Ster winnen met 7-1

Op zaterdagavond 05 november heeft het Herenteam M1 van BV Groene Ster hun uitwedstrijd met 7-1 gewonnen van Herenteam 2 van BC Oosterhout in de Herenklasse 1. Het team bestaande uit Mees de Bruijne, Michael Spaan, Max Tio en Pepijn Ploeg hadden eigenlijk geen kind aan hun tegenstanders. De 7 gewonnen partijen werden eenvoudig met 2 sets gewonnen. Alleen de wedstrijd van Pepijn ging maar net verloren met 22-20 in de 3e set.
Helaas geen 8-0, maar met dit resultaat hebben ze zich weer in de top van hun poule genesteld.Ze staan nu 2e met 6 punten achterstand, maar met 1 wedstrijd minder gespeeld. Dus nog volop kansen om bovenaan te eindigen.

Op dezelfde avond in Oosterhout moest team 2, bestaande uit Sandra Eikelenboom, Davina Roelse, Sam Tio en Sam van Sint-Truijen, ook spelen tegen team 4 van BC Oosterhout in de 6e divisie van de Mixcompetitie. Sandra moest invallen, omdat vaste speelster Tineke de Wit nog geblesseerd is aan haar achillespezen. Sandra liet zich direct gelden en won haar enkelspel en de mixdubbel met Sam Tio. De andere 3 gewonnen wedstrijden kwamen van de herendubbel van de beide Sammen, het herenenkelspel van Sam van Sint-Truijen en zijn mixdubbel met Davina. Ze staan met dit resultaat nog steeds bovenaan met 2 punten voorsprong op nummer 2, maar team 2 heeft zelfs een wedstrijd minder gespeeld.

Ook team 3 moest die zaterdagvond uit spelen in Naaldwijk en speelde voor het eerst gelijk en dat was tegen team 8 van BC Mix in de 8e divisie.
Team 3 bestaat uit Charlotte Bommelijn, Majdi Koster, Jesse Hoogzaad en Tony Pesik. Helaas kon Eva de Witte die avond niet spelen. De 4 wedstrijden werden gewonnen door de herendubbel van Jesse en Tony, de 2 enkelspellen van beide heren en de mixdubbel van Tony met Charlotte. Door dit resultaat staan ze nu 8e in hun poule.

Team 1 heeft op vrijdagavond 04 november in Goes hun wedstrijd tegen team 1 van BC Pluumpje weer dik met 8-0 gewonnen. Het team bestaande uit Amber van der Hoff, Ynthe Hoogzaad, Chris van Loon, Gerko Luijkx en Matthijs Doms, staan hiermee nu stijf boven aan in hun poule in de 5e divisie met 12 punten voorsprong op nummer 2. Alleen heeft nummer 2 nog een wedstrijd te goed.