Team 1 Badmintonvereniging Groene Ster wint voor de 3e keer met 7-1

De Badmintoncompetitie is dit seizoen al weer enkele weken geleden gestart. De 4 teams van Badmintonvereniging Groene Ster presteren uitstekend en staan er goed voor in hun poule. Alleen Team 3 kunnen in de 8e divisie hun goede wedstrijden nog niet omzetten in winst.

Team 1, uitkomend in de 5e divisie, won zondag 09 oktober weer voor de 3e keer op rij met 7-1 en dit keer werd BC Rillandia Smashers uit Kruiningen aan de zegekar gebonden. Alleen het enkelspel van Matthijs Doms ging verloren, maar de andere wedstrijden werden vrij eenvoudig gewonnen. In dit team spelen verder mee: Amber van der Hoff, Ynthe Hoogzaad, Chris van Loon en Gerko Luijks. In de poule staan zij nu op de 2e plaats met 21 punten uit 3 wedstrijden met 4 punten achterstand op nummer 1 BC de Zwaluwen uit Prinsenbeek, maar die hebben 1 wedstrijd meer gespeeld. Dus volop kansen om de koppositie over te nemen.

Op dezelfde zondag 09 oktober werd in de sporthal van de Borgh ook competitiewedstrijden gespeeld door het Herenteam M1 en door Team 3. Het herenteam won met 6-2 van de Bever uit Rijen en staan nu op de 4e plaats, maar omdat ze 1 wedstrijd minder hebben gespeeld, kunnen ze nog strijden om de 1e plaats. Dit team bestaat uit, Mees de Bruijne, Michael Spaan, Max Tio en Pepijn Ploeg.

Voor Team 3, bestaande uit 4 debuterende spelers van de 5, verloren met 2-6 van team Onder Ons uit Den Haag, waarvan helaas 3 wedstrijden maar net in 3 sets verloren gingen. In Team 3 spelen: Eva de Witte, Charlotte Bommelijn, Majdi Koster, Jesse Hoogzaad en Tony Pesik.

Team 2 had dat weekend vrij, maar zonder te spelen staan ze nog steeds bovenaan met 14 punten uit 2 wedstrijden. Het team, bestaande uit Davina Roelse, Tineke de Wit, Sam van Sint-Truijen en Sam Tio, wonnen hun eerste 2 wedstrijden met 7-1.