Team 2 Badmintonvereniging Groene Ster speelt 4-4 gelijk

Op zondag 16 oktober speelde team 2 thuis in sporthal de Borgh een inhaalwedstrijd tegen Bever 4 uit Rijen. Team 2, bestaande uit Davina Roelse, Tineke de Wit, Sam van Sint-Truijen en Sam Tio staan in hun poule in de 6e divisie bovenaan na 2 gewonnen wedstrijden met 7-1.
Tegen hun directe concurrent Bever konden ze de voorsprong verder uitbreiden, maar zeer onfortuinlijk raakte Tineke tijdens haar enkelspel aan haar achillespees geblesseerd. Ze heeft die wedstrijd helaas na 1 set op moeten geven en was ook niet meer in staat om de damesdubbel en de mixdubbel te spelen. Daarom moest de ongetrainde Caroline Koster-Wiggers invallen en dat deed ze zeker niet onverdienstelijk. De damesdubbel speelde ze samen met Davina en zonder ooit samen elkaar gespeeld te hebben, hebben ze hun huid duur verkocht, maar trokken toch aan het kortste eind. De mixdubbel van Caroline met Sam Tio was zeer spannend en met 21-19 in de derde set moesten ze de overwinning aan de tegenstanders laten.
Verder ging de damesenkel van Davina helaas in 3 sets verloren. De 4 gewonnen partijen kwam van de 2 herenenkels van beide Sammen, de herendubbel en de mixdubbel van Sam van Sint-Truijen en Davina. De eindstand was 4-4 en de koppositie bleef behouden.

Op zondag 23 oktober moest ook team 1 een inhaalwedstrijd spelen in de Borgh en dat was tegen BC Pluumpje uit Goes. Alle wedstrijden werden door Groene Ster redelijk eenvoudig in 2 sets gewonnen. Met een eindstand van 8-0 is team 1 nu koploper in de 5e divisie en staan 4 punten los van nummer 2 in hun poule. Team 1 bestaat uit Amber van der Hoff, Ynthe Hoogzaad, Chris van Loon, Matthijs Doms en Gerko Luijkx.