Team 3 Badminton Groene Ster verliezen net met 3-5 van koploper

Afgelopen zondag 20 november speelde team 3 een thuiswedstrijd in de Borgh tegen RBB uit Breda en dat team is de koploper in hun poule van de 8e divisie.
In team 3 spelen Charlotte Bommelijn, Eva de Witte, Majdi Koster, Jesse Hoogzaad en Tony Pesik, maar Tony werd die zondag doorgeschoven naar het Herenteam 1 van Groene Ster om daar in te vallen. Hierdoor werd de ongetrainde Erwin Tio van stal gehaald om team 3 te versterken.
En daar was hij uitstekend in geslaagd, door de herendubbel met Jesse, enkelspel en mixdubbel met Charlotte te winnen in 2 sets, al ging zijn enkelspel moeizaam door gebrek aan conditie en wedstrijdritme. Verder speelde Jesse een uitstekende partij enkelspel en de mixdubbel samen met Eva, maar allebei gingen maar net verloren in 3 sets. Daarmee werd de einduitslag 3-5 en dat kan men tegen de koploper zeker verdienstelijk noemen.

Op die zondag speelde ook het 2e team en het herenteam 1 van Groene Ster thuis in de Borgh. Team 1 hoefde niet te spelen.

Team 2 had team 1 van BCBH uit Bladel op bezoek en konden hiermee de koppositie heroveren. Dat lukte ook door de tegenstanders weer naar huis te sturen met een 6-2 overwinning. Het team bestaande uit Tineke de Wit, Davina Roelse, Sandra Eikelenboom, Sam van Sint-Truijen en Sam Tio, verloren alleen 2 partijen door de damesenkel van Sandra en de mixdubbel van Sandra en Sam Tio. Team 2 staat nu weer bovenaan met 5 punten voor het team van Bever 4 uit Rijen, maar die hebben nog een wedstrijd te goed.

Het Herenteam 1 van Groene Ster moest het opnemen tegen het herenteam 1 van BCH uit Den Bosch en moest hun gedeelde 1e plaats verdedigen.
Helaas waren ze daar niet helemaal in geslaagd en verloren met 3-5. Het team bestaat uit Max Tio, Michael Spaan, Pepijn Ploeg en en Mees de Bruijne, maar de laatste 2 hebben verstek moeten laten gaan en deden Tony Pesik en Matthijs Doms voor hun vallen. De 3 gewonnen partijen, kwamen van de enkelspellen van Michael en Mathijs en van de herendubbel van Max en Tony. Door dit verlies zijn ze de koppositie nu wel kwijt, maar is zeker nog niet uit beeld.