Trainingsweekend 2023

In het weekend van 26 en 27 augustus 2023 werd het trainingsweekend gehouden met 16 competitiespelers en 5 jeugdleden in sporthal de Borgh in Zevenbergen.
Zaterdagochtend om 09:30 uur ging de trainingen van start met slagvastheidsoefeningen en de 5 jeugdleden kregen kracht en evenwichtsoefeningen.
Ook werden de jeugdleden op slagvaardigheid getraind met behulp van een shuttlemachine. Voor lunchtijd deden de volwassenen en jeugdleden nog gezamenlijke oefeningen. Na deze intensieve ochtend kon men weer op adem komen tijdens de lunch.
Na de lunch gingen de jeugdleden weer naar huis, maar de 16 competitiespelers konden hun borst nat maken met een pittige cardiotraining en de middag te eindigen met slagvaardigheidsoefeningen m.b.v. feederen.
In avond ging een groep van 18 personen eten bij het Chinees-Indisch restaurant Foe Ho in Zevenbergen om de saamhorigheid te vergroten en de sociale contacten weer aan te halen. Zondagochtend was iedereen weer paraat en was de training een kopie van de zaterdagochtend. Alleen waren de spieren van de senioren wat stijfjes door de pittige cardiotraining van de dag eerder.
Na de lunch gingen de jeugdspelers weer naar huis en konden de senioren zich opmaken voor de vriendschappelijke wedstrijden. Met fanatisme werden de onderlinge partijen gespeeld, maar de zware trainingen hebben hun tol geëist en voor sommigen ging de kaars een beetje uit. Om 16:30 uur ging iedereen moe maar tevreden huiswaarts. Al met al waren alle spelers enthousiast over het trainingsweekend en was het voor herhaling vatbaar.