Clubkleding

Klik Hier om meteen naar onze webshop te gaan!

     

JAKO Polyestervest Performance 9322 Groen Zwart

   

Als vereniging zijn we verplicht om tijdens wedstrijden, waar we als vereniging op inschrijven (waaronder de bondscompetitie), in uniforme kleding te verschijnen. Alleen het clubshirt moet overigens via onze webshop aangeschaft worden.
De Sport broek (of rok) dient alleen zwart te zijn, maar mag van ieder merk zijn. Natuurlijk is een complete set shirt, korte broek en ook bijpassend trainingspak wel zo fraai en beschikbaar via de speciaal voor onze vereniging ingerichte webshop door Jako.
Ook niet competitief spelende leden moedigen we aan om clubkleding aan te schaffen. Het is kwalitatief goed materiaal, fraai ogend, voor een aantrekkelijke prijs en kan met trots gedragen worden.

Om de kosten voor vereniging en individu te besparen hebben we in 2018 gekozen voor Jako sportkleding. Hoogwaardig materiaal (bijvoorbeeld profclubs zoals Bayer Leverkusen en Heerenveen hebben voor de Jako kleding gekozen), het is meerjarig gegarandeerd aan te schaffen, individueel per stuk bedrukt te bestellen, waarvan de basisprijs al laag is en een vaste korting van 35% op de catalogusprijs heeft.

Onze oude Jako kledinglijn Competition 2.0 was in 2021 helaas gestopt en wordt niet meer gemaakt.
We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe kledinglijn bij Jako die langdurig leverbaar is en zijn uitgekomen bij de kledinglijn Performance.
Deze kledinglijn heeft nagenoeg dezelfde kleur en is daarom een goede vervanger.
De oude kledinglijn is ook reeds van de website verwijderd.

Men kan als clubshirt kiezen voor een T-shirt of een Polo-shirt. Tevens bieden we een trainingspak aan, bestaande uit een trainingsjack en keuze uit 3 verschillende trainingsbroeken, waarbij de verschillen zit in de ritssluiting aan broekspijp.
Op de webshop wordt in dezelfde kledinglijn ook nog wat andere kleding en artikelen aangeboden zoals een korte broek, een sweater met ziptop, een jas met capuchon, een sporttas en sportsokken. Ook op deze producten is de 35% korting opgenomen in de prijzen.
De prijs van een clubshirt inclusief verplichte bedrukking clublogo varieert tussen € 25 tot € 28, afhankelijk of men een T-shirt of Polo-shirt, kindermaat of volwassenenmaat neemt. Een trainingspak inclusief bedrukking clublogo varieert tussen € 60 en € 75, afhankelijk of men een kindermaat of volwassenenmaat neemt en welke type trainingsbroek.
Ook is het mogelijk om naast het clubshirt alleen een trainingsjas aan te schaffen.
Tevens kan men tekst met je naam op de rugzijde laten bedrukken met witte letters en dat kost € 7,50.
De verzendkosten bedragen € 6,95 als de individuele bestelling onder de € 49,95 blijft. Een bestelling boven € 49,95 wordt gratis verzonden.
Dus het kan aantrekkelijk zijn om bijvoorbeeld naast een T-shirt of Poloshirt te kiezen om ook een ander kledingstuk te bestellen. Anders adviseren we om een bestelling te plaatsen samen met een ander clublid op 1 nota.

Alle competitie spelende senioren dienen een clubshirt aan te schaffen. Het staat vrij om voor het T-shirt met ronde hals of het Polo-shirt te kiezen.
Het staat iedereen ook vrij om wel of geen trainingspak of jas en korte broek uit de webshop aan te schaffen. De korte broek (of rok) dient wel zwart te zijn. Maar het oogt zeker fraai als alles van hetzelfde merk is.
Competitiespelers die reeds in het bezit zijn van kleding van de oude kledinglijn Competition 2.0 zijn niet verplicht de nieuwe kledinglijn Performance aan te schaffen, omdat beide kledinglijnen nagenoeg dezelfde kleur en vorm hebben.
Binnen een team kan beide kledinglijnen gedragen worden en zal niet afwijkend zijn voor wat betreft uniformiteit.
Uiteraard kan een heel team besluiten om toch de nieuwe kledinglijn aan te schaffen.

Jeugdleden of toekomstige jeugdleden die clubkleding aanschaffen kunnen het bedrag tot €35 vergoed krijgen exclusief de verzendkosten en de kosten voor het bedrukken van de naam.
Het is voor jeugdleden dan ook aantrekkelijker om naast een clubshirt ook een trainingspak of jas aan te schaffen, wetende dat er dan er geen verzendkosten berekend wordt.
De vergoeding voor jeugdleden wordt mogelijk gemaakt door sponsorgelden.
Ouders/begeleiders van jeugdleden moeten de kleding zelf via onze Jako webshop bestellen en voorschieten.
Voor de vergoeding kan de nota per mail verstuurd worden naar info@badmintongroenester.nl en wordt het bedrag tot €35 overgemaakt.

Klik Hier om meteen naar onze webshop te gaan!