JeugdSeniorenCompetitie

Jeugd

Groene Ster heeft actieve jeugdspelers

Read More

Senioren

Iedere Dinsdagavond spelen de senioren

Read More

Competitie

volgt

Read More

Clubkleding

Klik Hier om meteen naar onze webshop te gaan!

 

LET OP! VERZENDKOSTEN ZIJN  VERVALLEN. 🙂

 
Als vereniging zijn we verplicht om op wedstrijden, waar we als vereniging op inschrijven (waaronder de bondscompetitie), in uniforme kleding te verschijnen. Alleen het shirt moet overigens via onze webshop aangeschaft worden. Sport broek (of rok) dient alleen zwart te zijn, maar mag van ieder merk zijn. Natuurlijk is een complete set Shirt, korte broek en ook bijpassend trainingspak wel zo fraai en beschikbaar via de speciaal voor onze vereniging ingerichte webshop. 
Ook niet competitief spelende leden moedigen we van harte aan om clubkleding aan te schaffen. Het is kwalitatief materiaal, fraai ogend, voor een aantrekkelijke prijs en kan met trots gedragen worden.
Om de kosten voor vereniging en individu te besparen zijn we gekomen tot de keuze van Jako sportkleding.  Hoogwaardig materiaal (bijvoorbeeld profclubs zoals Bayer Leverkusen en Heerenveen hebben voor de identieke lijn gekozen), het is meerjarig gegarandeerd aan te schaffen, individueel per stuk bedrukt te bestellen, waarvan de basisprijs al laag is en een vaste korting van 35% op de catalogusprijs heeft.
 
Men kan als clubshirt kiezen voor een T-shirt of een Polo-shirt. Tevens bieden we een trainingspak aan, bestaande uit een trainingsjack en keuze uit 3 verschillende trainingsbroeken, waarbij de verschillen zit in de ritssluiting aan broekspijp. 

De prijs van een clubshirt inclusief bedrukking clublogo varieert tussen € 20 tot € 28, afhankelijk of men een T-shirt of Polo-shirt, kindermaat of volwassenenmaat neemt. Een trainingspak inclusief bedrukking clublogo varieert tussen € 60 en € 75, afhankelijk of men een kindermaat of volwassenenmaat neemt en welke type trainingsbroek. Tevens kan men tekst met je naam op de rugzijde laten bedrukken met witte letters en dat kost € 7,50.
 
Er kunnen verzendkosten van € 6,95 berekend worden als de individuele bestelling onder de € 24,95 blijft. Een bestelling boven dit bedrag wordt gratis verzonden. Dus het kan aantrekkelijk zijn om bijvoorbeeld wel te kiezen voor een opdruk van je naam of naast een clubshirt ook een ander kledingstuk te bestellen. Anders adviseren we om een bestelling te plaatsen samen met een ander clublid op 1 nota. 
Alle competitie spelende senioren dienen een clubshirts aan te schaffen. Het staat vrij om voor het T-shirt met ronde hals of voor de polo te kiezen.  Het staat iedereen vrij om wel of geen trainingspak en korte broek uit de webshop aan te schaffen. De korte broek (of rok) dient wel zwart te zijn. Maar het oogt zeker fraai als alles in de clubstijl is.
Ook niet competitie spelende leden moedigen we van harte aan om clubkleding aan te schaffen. Het is kwalitatief materiaal, fraai ogend, voor een aantrekkelijke prijs en kan met trots gedragen worden.
 
Op de webshop wordt in dezelfde stijl ook nog wat andere kleding aangeboden zoals een korte broek, een sweater met ziptop en een jas met capuchon. Ook op deze producten is de 35% korting opgenomen in de prijzen die op de speciale webshop te zien zijn.