TEAM 3, DERDE BIJ HET NK VOOR REGIOTEAMS!!!!

Afgelopen zaterdag 18 juni was het dan zover, het Nederlands Kampioenschap voor Regioteams. Team 3 ging vol goede moed richting Zutphen voor dit kampioenschap. De eerste wedstrijd in hun poule was tegen BC Rianto uit Zutphen. Tony, Jeroen, Demi en Iris hadden niet over dreven veel moeite met deze tegenstander en wisten hun eerste wedstrijd te winnen met 5-0. Daarna volgde BC Barneveld uit Barneveld, de tweede tegenstander in de poule. Deze tegenstander was toch wel van een ander kaliber en helteam3 nkaas gingen de mix en de vrouwenenkel verloren. Toch wist team 3 er nog alles uit te halen zodat ze deze wedstrijd uiteindelijk toch nog met 3-2 wisten te winnen. Om 20.00 uur volgde de derde poule wedstrijd, deze keer mochten zij het opnemen tegen Bahosa BC, uit Hoogezand. Zonder nog over de vorige wedstrijd na te denken gingen zij weer van start en gelukkig verliep deze wedstrijd weer een stuk soepeler. Zij wisten deze wedstrijd met een mooie 5-0 naar hun toe te trekken. Zij waren nu de eerste van de poule en mochten de volgende dag terug komen voor de halve finale. Zondag 19 juni, de halve finale stond op punt van beginnen. Deze wedstrijd moesten zij tegen BC Trilan uit Landgraaf. Beide teams gingen er weer volop voor maar helaas voor Groene Ster gingen de mix en de damesenkel in 3 sets verloren. Gelukkig wist Jeroen zijn single te winnen en was alles nog mogelijk. Bij de damesdubbel ging het lang gelijk op maar toch konden de dames deze wedstijd niet in winst omzetten. Ondanks dat de wedstrijd al verloren was hebben de heren hun dubbel nog wel weten te winnen en werd de wedstrijd met 3-2 verloren, helaas geen finale maar nog wel een wedstrijd spelen voor de 3e en 4e plaats. Deze wedstrijd werd in de middag gespeeld tegen BC TopFlight uit Hoofddorp. Demi en Tony begonnen met de mix, deze liep niet echt lekker en ging in twee set verloren. Geen fijne start maar er waren gelukkig nog 4 wedstrijden te gaan. De singles gingen gelukkig weer wat beter en zowel Iris als Jeroen wisten deze te winnen. Daarna moesten de heren en dames dubbel nog gespeeld worden. Dat de vermoeidheid een beetje toe ging slaan was wel te merken want beide dubbels werden uiteindelijk in 3 sets gewonnen. Daarmee sloot team drie de laatste wedstrijd af met een 4-1 winst en werden zij 3e in de tweede klasse van Nederland. Een Top prestatie. Wij van BV Groene Ster willen team drie daarom Feliciteren met deze mooie 3e plek op het NK voor Regioteams.