Vacatures vrijwilligers

Graag willen we bij deze een oproep doen aan alle leden en ouders van jeugdleden om onze vereniging te komen versterken! Er is altijd ruimte voor iedereen die wil helpen bij het organiseren van de evenementen, het versterken van het team van jeugdbegeleiders, maar met name ook in het bestuur ben je van harte welkom!

Echter willen we met name jullie aandacht vragen voor de volgende vacature:

Competitieleider

Helaas heeft Jeroen Hoogzaad ons laten weten te stoppen als competitieleider. Hij heeft aangegeven het te druk te hebben met andere zaken en zou graag daarom het stokje overgeven. Wij willen hem uiteraard van harte bedanken voor zijn inzet!

We zijn nu hierdoor wel dringend op zoek naar iemand die deze taak op zich wil nemen. Jeroen zal de rest van dit competitieseizoen nog afmaken en hij kan dan ook de nieuwe competitieleider nog wegwijs maken. Wil je meer weten? Kijk dan onder het kopje vrijwilligers op deze website.

Heb je interesse om je voor de vereniging in te zetten? Laat dit dan weten aan het bestuur!