Bericht in de Moerdijkse Bode: WE ZIJN BEGONNEN!!!! DE EERSTE MINI LES WAS EEN FEIT.

Zevenbergen: Afgelopen zaterdag 7 oktober 2017 is de eerste mini les begonnen. Voorlopig 1 deelnemer maar als er één schaap over de dam is volgen er hopelijk snel meer.

Dat bewegen erg belangrijk is en dat leeftijd dan geen rol hoeft te spelen willen wij nu met de 4, 5 en 6 jarige gaan bewijzen. Dat het racket niet gelijk aan de orde komt is het uiteindelijk wel het doel om de mini’s naar het echte badminton toe te brengen.

Met vele materialen zoals ballonnen, strandballen, pittenzakjes en grote shuttles om mee te gooien worden de basis handelingen van het badminton al op een speelse manier bij gebracht.

De mini’s hebben les op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur en afgelopen zaterdag was het dan zover. Als eerste mochten wij Noa Hollemans uit Klundert verwelkomen (zie foto). Deze, nog net geen 4 jarige kwam met onze mini les meedoen. Ze was erg enthousiast en deed zeer goed haar best, al moest ze de juf nog even delen met de beginnersgroep.

Ze was zelfs zo enthousiast dat ze afgelopen zondag, toen haar moeder even moest invallen bij een competitiewedstrijd, samen met haar zusje mee kwam naar de sporthal en nog even verder ging met oefenen. Dat zien wij natuurlijk graag maar wij zouden het voor Noa natuurlijk veel leuker vinden als er nog meer mini’s met haar mee komen doen. Dus ben jij of ken je iemand die 4, 5, of 6 jaar is en graag wil gaan bewegen om uiteindelijk echt badminton te leren!!! Kom dan op een zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 met Noa meedoen. Je kan je ook aanmelden via jeugd@badmintongroenester.nl daar kunnen je ouders en/of verzorgers ook nog extra informatie vragen.

We zien jullie graag bij ons op de zaterdag om samen met Noa de mini groep groter te maken.

 

 

Natuurlijk zijn kinderen vanaf 7 jaar ook welkom zij trainen op zaterdagochtend van 10.00 uur t/m 11.30 uur en ook senioren zien wij heel graag komen en zij spelen op de dinsdagavond van 19.30 uur t/m 22.30 uur, dit allemaal in sporthal de Borgh.