Verrassende clubkampioenen bij CLUBDAG 2018

We konden tijdens clubkampioenschappen op zaterdag 09 juni genieten van leuke en spannende wedstrijden, gevolgd door een lekker saté buffet en een gezellig samen zijn in de avond.      

De senioren en de jeugdspelers die in de seniorencompetitie spelen, hadden zich opgegeven voor klasse 1 en 2, maar speelden de 3 onderdelen gewoon tegen elkaar. Aan het eind konden de prijzen bepaald worden voor klasse 1 en klasse 2. De jeugdspelers spelend in de Jeugdcompetitie werkte een eigen clubkampioenschap af en de recreanten aangevuld met enkele ouders van jeugdspelers speelden een ‘Shuffle’ toernooi.

Nadat de kruitdampen waren opgetrokken kunnen 4 spelers een jaar lang zich clubkampioen noemen. Bij de senioren zijn dat Max Tio en Monique Vos en bij de Jeugd zijn dat Quiten Sindorff en Tessa Vermunt.

Rond half vijf waren alle wedstrijden gespeeld en werden de prijzen van het shuffle toernooi en klasse 3 in de zaal alvast uitgereikt. De prijzen van klasse 1 en 2 en van de Jeugd werden uitgereikt vooraf aan het saté buffet. Na het buffet kwamen nog een aantal leden om de feestavond bij te wonen. Het werd een “gezellig samen zijn” met gezellige jaren 80 muziek, tijd om even bij te kletsen en om toch ook een dansje te wagen.. Zo kwam er rond half twaalf een einde aan de clubdag 2018.

Winnaars Senioren
Herenenkel klasse 1
1e Max Tio
2e Sam van Sint-Truijen
Damesenkel klasse 1
1e Monique Vos
2e Annejet Bos
Herenenkel klasse 2
1e Sam Tio
Herenenkel klasse 3
1e Henk Mureau
Herendubbel klasse 1
1e Max Tio en Chris van Loon
2e Sam van Sint-Truijen en Semm de Meester
Herendubbel klasse 2
1e Sam Tio en Matthijs Doms
Mixdubbel klasse 1
1e Annejet Bos en Matthijs Doms
Mixdubbel klasse 2
1e Davina Roelse en Sam Tio

Winnaars Jeugd
Jongensenkel
Quinten Sindorff
Meisjesenkel
Tessa Vermunt
Jongensdubbel
Quinten Sindorff en Thimo Vreeswijk
Meisjesdubbel
Manon van Gils en Kyra Stoop
Mixdubbel
Quinten Sindorff en Tessa Vermunt
Shuffle toernooi Heren
Marcel Roelse
Shuffle toernooi Dames
Tessa Vermunt