Jeugd Badmintonvereniging Groene Ster pakken weer prijzen bij Brabantse Jeugdkampioenschappen

In het weekend van 18 en 19 februari hebben weer enkele jeugdspelers van BV Groene Ster meegedaan met de Brabantse Jeugdkampioenschappen 2017 in Waalwijk. Het niveau was dit jaar zeer hoog, want er deden ook enkele jeugdspelers mee van nationale jeugdteams. Maar onze jeugdspelers hebben zeker sterke partijen gespeeld en enkele goede resultaten behaald. In de sterkere ‘veren shuttle klasse’ zijn helaas geen prijzen gewonnen, maar in de ‘nylon shuttle klasse’ konden enkele jeugdspelers met een medaille gehuldigd worden.

Zo was er een 1e prijs gemengd dubbel voor Eva Jaspers en Sam van Sint-Truijen in de leeftijdsgroep onder 15 jaar. Sam Tio won de 2e prijs met enkelspel ook in de leeftijdsgroep onder 15 jaar. Voor broer Max Tio was er een 2e prijs enkelspel en een 1e prijs jongensdubbel in de leeftijdsgroep onder 17 jaar.

Vlnr: Eva Jaspers (14 jaar), Sam Tio (14 jaar) enSam van Truijen (14 jaar)

Max Tio (15 jaar)