Bericht in de Moerdijkse bode: SEIZOEN JEUGD “GLOWING” AFGESLOTEN.

Seizoen 2016/2017 voor de jeugd zit er weer. Met nog één extra training voor de competitiespelers te gaan is voor alle overige jeugd de vakantie wat betreft de badminton begonnen. Traditiegetrouw was de op laatste zaterdag het Ouder/kind toernooi en de afsluitmiddag.

Nadat de voorbereidingen waren gedaan en alle ouders en kinderen in de hal aanwezig waren werd iedereen van harte welkom geheten op deze laatste zaterdag van het seizoen 2016/2017 van de jeugd. Na een pittige warming up waarin de organisatie nog even de laatste puntjes op de “i” konden zetten ging het ouder/kind toernooi van start.

In vier poules van 5 koppels werden de eerste wedstrijden gespeeld. Na dat iedereen vier wedstrijden hadden gespeeld waren de poule winnaars bekend. Hierna werden de halve finales gespeeld, hier kwamen dan de finalisten uit naar voren. Chris en Alex van Loon speelde deze tegen Pepijn en Peter Ploeg. Na een spannende maar sportieve wedstrijd waren de winnaars van het Ouder/kind toernooi 2017 bekend. Pepijn en Peter Ploeg ( sie foto) namen dit jaar de wisselbeker mee naar huis, Gefeliciteerd!!!

Nadat we iedereen bedankt hadden voor hun inzet en de kinderen, die niet bij de afsluiting aanwezig zouden zijn , een prettige vakantie toe hadden gewenst ging iedereen voldaan naar huis om even een hapje te eten en zich op te frissen om, om 13.45 uur aanwezig te zijn in Rucphen om daar het seizoen echt af te sluiten met een partijtje Glowgolf. In een winters landschap met fluorescerende kleuren, balletjes en golf sticks, gingen we in 4 groepen de achttien hole’s bedwingen. Na iets meer dan een uur hadden alle groepen de route met veel plezier gevolgd en gingen we richting de kantine voor een afsluitend drankje en hapje.

Ook bij het Glowgolf was Pepijn Ploeg de winnaar. In 49 slagen, 3 slagen onder het gemiddelde, wist hij het parcours te bedwingen. Wederom Gefeliciteerd!!! Hiermee sloten we het seizoen op een gezellige en super leuke manier, echt af.