Buitensporten voor de Jeugd, het mocht weer

Na acht lange weken van veel binnen zitten, niet sporten, afwachten wat wel of mocht, werd het licht op groen gezet door de overheid en de gemeente. Vanaf 29 april mocht de jeugd weer gaan sporten maar dan wel buiten met in achtneming van alle maatregelen die daarbij hoorde. Dit was voor de JC meteen een reden om via skype te vergaderen en een locatie te zoeken en een trainingsprogramma op te stellen. Na 3 keer vergaderen was alles geregeld, werden de ouders op de hoogte gesteld, groepen ingedeeld, tijden doorgegeven en startdatum aangegeven. 9 mei was weer de eerste zaterdag dat de training van start is gegaan, even een beetje onwennig door de maatregelen maar wat was iedereen weer blij om van start te gaan, zowel jeugd als begeleiders. Vandaag alweer de tweede keer en gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind, wel wat frisser dan vorige week maar dat vond de jeugd juist wat prettiger. Tot de zomervakantie gaan we in ieder geval zo door en er gaat ook geïnventariseerd worden of onze senior leden ook zo’n buitensportactiviteit willen. We zullen het zien en horen maar met de jeugd gaan we sowieso door. En v oor de andere leden, denk aan elkaar, zorg voor elkaar en houd vol…!!!!