Afsluiting Buitentraining Jeugd

Met het vooruitzicht van een week met tropische temperaturen hadden de begeleiders besloten om afgelopen zaterdag bij de buitentraining, waterspelletjes te gaan doen. Vergadering online gepland, spelletjes verzonnen, waterbadjes geregeld en de brandweer die ons kwam helpen om die badjes te vullen. Na een gezamenlijke warming-up gingen de spelletjes van start, flessen voetbal, waterballonnetjes gooien en vangen, shuttles uit een bekertje schieten met je waterpistool, natte sponzen overbrengen en zoveel mogelijk water in een emmer krijgen en zelfs een buikglijbaan. Tussendoor allemaal een lekker een ijsje en als afsluiter een heus waterballet waarbij de begeleiders ook de dans niet ontsprongen. Erg leuk en super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Vanaf 04 juli mogen we weer de sporthal in dus was het ook gelijk een toffe afsluiting van het buiten trainen. Allemaal bedankt voor de gezellige, toffe ochtend en de begeleiders bedankt voor het opzetten en mogelijk maken van deze buitentrainingen in deze bijzondere, bizarre tijd. Terug naar de sporthal, terug naar het echte badmintonnen.