Groene Ster succesvol bij Badmintontoernooi Open Roosendaalse 2017

De badmintoncompetitie is alweer enkele maanden achter de rug en de periode van toernooien is al weer een tijdje aan de gang. Een aantal spelers en speelsters hebben in het weekend van 22 en 23 April tijdens de Open Roosendaalse de clubkleuren van Badmintonvereniging Groene Ster verdedigd en zijn daar zeker in geslaagd. Er waren successen behaald bij zowel de jeugd als bij de senioren. Zo was er een 1e prijs voor Annejet Bos en een 2e prijs voor Ynthe Hoogzaad in de leeftijdsgroep U15 met het enkelspel.  Annejet won ook de 2e prijs met meisjesdubbel in de U15. Eva Jaspers won in de leeftijdsgroep U17 de 2e prijs met het enkelspel. Zo was Yasmina Boukala een gouddelfster met maar liefst drie 1e prijzen. Dat behaalde ze knap met het enkelspel, damesdubbel en de mix in de seniorenklasse 8. Ook een sterke prestatie was er van Sam van Sint-Truijen, die afgelopen competitie nog bij de jeugd heeft gespeeld en nu mee deed bij de senioren. Sam won de 1e prijs met het mannen enkelspel in de seniorenklasse 8.  In deze klasse won ook Max Tio met zijn vader Erwin de 1e prijs met de mannendubbel. Verder was er nog twee 1e prijzen voor Jeroen Hoogzaad in de seniorenklasse 4 met het enkelspel en de mannendubbel.